Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Göteborg Centrum

1347 m2 kontor i Göteborg Centrum att hyra

Fantastiskt kontor i industriell stil med det där lilla extra endast 5 minuter från Centralstationen!

Sätt din verksamhet på kartan med en unik kontorslokal på Kämpegatan 10!

Välkommen till denna enastående kontorslokal om 1347 kvm, belägen på vindsvåning 4 i centrala Göteborg. Med sin industriella design och New York-inspirerade estetik erbjuder denna lokal en perfekt balans mellan stil och funktion, vilket skapar en inspirerande arbetsmiljö för ditt team.

Detaljer som imponerar:

  • Öppen och luftig planlösning: Den generösa takhöjden och de stora glaspartierna skapar en ljus och välkomnande atmosfär, perfekt för kreativt arbete och samarbeten. Här kan idéer flöda fritt i stora, öppna kontorslandskap som främjar interaktion.

  • Mötesrum och konferensytor: Flera rymliga konferensrum och mötesrum finns tillgängliga för strategiska samtal och presentationer, vilket ger dig all den funktionalitet du behöver för att driva din verksamhet framåt.

  • Avkoppling och välbefinnande: Ta en paus i den stora loungen med scen, som erbjuder en perfekt plats för informella möten eller after work-event. Den välutrustade gymavdelningen och bastun ger möjlighet till träning och avkoppling, vilket är avgörande för att skapa en hållbar arbetsmiljö.

  • Praktiska faciliteter: Med hela 6 wc, 7 duschar och en RWC är lokalen designad med omtanke om dina anställdas behov. Det centrala köket är perfekt för gemensamma måltide...