Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Solna

1302 m2 kontor i Solna att hyra

Modernt kontor i en expansiv och urban stadsdel

Modernt kontor i en expansiv och urban stadsdel

På Råsundavägen 4 får ni tillgång till en service långt utöver det vanliga. Kontoren har stora, ljusa, öppna ytor vilket ger er full flexibilitet.

Beskrivning

Råsundavägen 4 ligger i Haga Norra. En av Stockholms mest expansiva stadsdelar. Här blandas bostäder, kontor med ett brett utbud handel och service. Innerstadskaraktären är tydlig, med tät stadsbebyggelse. Toppmoderna kontor service utöver det vanliga Kontoren är toppmoderna och ni har tillgång till ett brett servicekoncept: bland annat reception, konferens, restaurang, café, gym och idrottshall. Byggnaden är certifierad enligt BREEAM In Use Very Good, solceller på taket och 100% förnybar energi. Fantastiskt kommunikationsläge 7 minuter från T-centralen med pendeltåg, cykelvägar i alla riktningar, ett tiotal bussar stannar utanför, optimalt billäge, vid E4:an samt smidigt att nå Arlanda Allt som urbana människor uppskattar I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, caféer och övrig service. Urbant med en vinnande lokal tvist. Shopping och nöjen i världsklass Westfield Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud. Strawberry Arena och de riktigt stora publikupplevelserna. Hagaparken en grön oas runt hörnet.

Planlösning

Öppen eller rumsindelat.

Kommunikationer

Fantastiskt kommunikationsläge. Bara 7 min med pendeltåg från T-centralen, 4 min från Odenplan. Ett attraktivt enbytesläge. Ett ...