Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Lund

1 - 571 m2 kontor i Lund att hyra

Flexibel arbetsplats i Regus Lund, Klosterängsvägen

Förenkla din affärsverksamhet när du placerar ditt företag i Lund - en livlig stad belägen i Skåne län. Bli en del av en stark ekonomi som drivs av teknik, läkemedel och utbildning när du diskuterar de senaste trenderna med likasinnade yrkesverksamma i vårt coworking-kontor med full service. Utöka din kundlista i denna moderna stad som är känd som ett kulturellt nav med olika museer, gallerier och teatrar - perfekt för after work med kunder eller teambuilding-aktiviteter med kollegorna. Lättillgängligt från Malmö Airport, bara 30 km från kontoret, upprätthåller du affärsrelationer med kunder från utlandet.

Oavsett om du är en ensamarbetare som letar efter en plats att fokusera på när du är på resande fot, eller en ledare för ett större företag som börjar sin resa mot framgång , harKlosterängsvägen allt du behöver. Från coworking-områden med öppen planlösning som är perfekta för samarbete till privata kontor där du kan anpassa din arbetsyta för att bättre återspegla ditt varumärke, vår dynamiska arbetsyta tillgodoser alla aspekter av ditt företag. Ta regelbundna pauser i vårt gemensamma kök, fullt utrustat med varma drycker och lättare förfriskningar, eller gå till vårt dedikerade breakout-område för en lugn stund bort från arbetet.

På Regus Lund, Klosterängsvägen, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kontor för en person eller ett hel verksamhet som skräddarsytts efter dina behov. Alternativen sträcker sig f...