Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Helsingborg

1 - 977 m2 kontor i Helsingborg att hyra

Flexibel arbetsplats i Regus HELSINGBORG, SödergatanFlexibel arbetsplats i Regus HELSINGBORG, Södergatan

Förnya sättet du gör affärer på när du säkrar moderna kontor i Helsingborg – en livfull stad i södra Sverige. Detta utmärkta läge är ett viktigt strategiskt och kommersiellt nav och en central punkt för handel och transport mellan Sverige och Danmark, vilket gör att företagare kan upprätthålla starka affärsförbindelser över gränserna. Busshållplatsen Helsingborg Biblioteket ligger 4 minuter från kontoret och färjeterminalen ForSea Helsingborg ligger bara 17 minuters promenad bort. Håll dig informerad om stadens olika ekonomiska trender medan du bygger upp ditt nätverk med företagare inom framstående branscher som sjöfart, tillverkning, handel och tjänster.

Ta ditt arbetssätt till nya höjder med en arbetsplats på vårt kontorshotell i Helsingborg. Detta fantastiska kontorshotell, som tidigare var ett bankhuvudkontor byggt på 1970-talet, har allt du behöver för att arbeta effektivt och produktivt, antingen som ensamföretagare eller som en del av ett större team. Anpassa ditt privata kontor för att exakt återspegla ditt varumärke och ge affärerna en personlig touch när du bjuder in kunder och partner. Låt vårt engagerade supportteam hantera allt från säkerhet till städning och VVS, så att du får gott om tid att fokusera på uppgifter som är viktiga för ditt företag. Efter jobbet kan du utforska stadens närliggande kaféer och restauranger.

På Regus HELSINGBORG, Södergatan, kan vi ge dig stöd med:

Kontor: Privata, helt möblerade och utrustade kont...