Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Lerum

100 - 370 m2 lager, kontor, showroom i Lerum att hyra

Rymlig lokal på 370 m2 - lager eller kontor

En stor och rymlig lokal på 390 m2, kan användas i befintligt skick eller delas och anpassas efter den nya hyresgästens önskemål.

Lokalen kan användas som såväl kontor, butik som lager efter hyresgästens behov.

Området

Hedefors är ett gammalt brukssamhälle strategiskt och mycket vackert beläget vid Säveån. Omgivningarna kring Hedefors Bruk är naturreservat och erbjuder en unik miljö med vandringsleder, vattenfall och berömda fiskevatten utanför dörren.

I princip kan du ta dig från pendeltågsstationerna i Lerum och Stenkullen via stigar i naturreservatet till din arbetsplats på Hedefors Bruk. På våren är det är en promenad ackompanjerad av fågelsång under lövträdens tak, genom hav av vitsippor längs porlande bäckar och den forsande Säveån.

Från Göteborg tar det 15-20 minuter med bil till Hedefors och Hedefors Bruk. Norr om samhället går Västra Stambanan med kvartstrafik mot Göteborg och Alingsås. Med lokaltrafik från Göteborg tar du pendeltåget till Lerum och sedan buss 531 mot Floda, för att komma till Hedefors. Från Stenkullens pendeltågsstation är det 15 minuters promenad till Hedefors, genom naturreservatet eller längs bilvägar. I Stenkullen hittar du bland annat livsmedelsbutik, postombud och restauranger. Till Lerum eller Floda, med ett större serviceutbud, tar man sig på några minuter med buss eller bil. Vid Hedefors bruk finns det gott om parkeringsplatser för privatbilar och företagsfordon.