Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Kontorslokal att hyra i Sigtuna

287 m2 kontor i Sigtuna att hyra

287 kvm kontor

287 kvm kontor

Trevligt kontor mitt i Arlandastad

Beskrivning

Ett öppet kontor med genomgående parkett golv i hela loaklen. Det finns 2 st toaletter och ett pentry som är nytt. Finns mindre förråd och även ett server rum. Finns gott om parkeringsplatser runt fastigheten.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten, som ligger endast någon minut från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city. Buss 571 går mellan Märsta Centrum och Eurostop, med hållplats Industrigatan omedelbart utanför fastigheten. Under morgnar och eftermiddagar har bussen god turtäthet, med fyra avgångar/timme, och resan till Märsta station tar bara fem minuter. Från Märsta station går även buss 583, som går mellan Märsta och Arlanda. Från Märsta station går pendeltågen via bl.a. Rosersberg och Upplands Väsby mot Stockholms central och vidare söderut mot Södertälje. Till Stockholm tar resan cirka 40 minuter. Även Uppsalapendeln stannar vid Märsta, och med den tar man sig till Uppsala på 17 minuter och till Stockholm på 21 minuter.

Service

I Brista industriområde finns det ett par restauranger (thairestaurang, värdshus lunchrestaurang ”Heat”), samt uppskattat bageriet Bread and Factory, som erbjuder catering. Två hotell, golfhall, JYSK-butik, Mekonomen, Bosch Car Service bilhandlare, samt ...