Kontorsformedling.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till vip@verksamhetslokaler.se om du ska hyra ut lokaler.

Detta sökresultat är inte längre aktivt

Kontor att hyra i Hallstahammar

  • Fullt Uthyrd och Långsiktig Avtal: Kontorsfastigheten är fullt uthyrd till en stabil hyresgäst med ett nyligen undertecknat 6-årigt hyresavtal. Detta ger er en stabil och förutsägbar kassaflöde långt in i framtiden.

  • Nyligen Renoverad: Inför hyresgästens tillträde den 1 januari 2024 har fastigheten genomgått en omfattande renovering, inklusive nya golv, nytt kök och nya badrum. Detta säkerställer låga underhållskostnader.

  • Mångsidig Planslösning: Med 17 kontorsrum, konferensrum, ett generöst kök med matsal och en välkomnande reception, erbjuder fastigheten mångsidiga och funktionella arbetsplatser. Uteplatsen ger dessutom möjlighet till avkoppling och teambuilding i natursköna omgivningar.

  • Carportlänga och Kallförråd: För att möta praktiska behov inkluderar fastigheten en carportlänga med plats för 7 bilar, kundparkeringar samt ett mindre kallförråd.

  • Hög Standard och Gott Skick: Byggnaderna, uppförda 1989, är i utmärkt skick och möter moderna krav på säkerhet och komfort. Den höga standarden garanterar låga underhållskostnader och en trygg investering.